Om

dav

Mitt namn är Erik Jansson Boström.

Denna blogg är min spypåse i politiska och kulturkritiska frågor. Det är verkligen vad man behöver nuförtiden…

Men visionen är inte bara att skapa en gyttja av galla och skit. Det är också en plats där öar av mer konstruktiva reflektioner kommer dyka upp. Att ge utlopp för alla känslor som samtidens idioti skapar är nödvändigt för att också skapa möjligheten att uttrycka mer positiva och konstruktiva tankar och känslor.

Jag är filosof, ateist och desillusionerad och nästintill (men endast nästintill!) uppgiven miljöpartist. Jag är 33 år gammal, doktorand i teoretisk filosofi vid Uppsala universitet, ensamstående förälder varannan vecka, redaktör för essätidskriften Poros. Skriver poesi, essäistik och skönlitteratur i mån av tid och ork.

Mitt övergripande mål är att dra mitt strå till stacken för att den svenska kulturen och det offentliga samtalets nivå ska utvecklas. Det är en förutsättning för att vi som folk ska kunna bidra till en bättre värld och en värdig framtid både för mänskligheten och allt annat liv på denna planet.

Här finner du allt från korta och passionerade betraktelser över allt som är fel i vår samtid till poesi och kulturkritik. Välkommen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: